Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Suzuki presenteert Futuro-e Concept

Suzuki presenteert Futuro-e Concept
Maruti Suzuki, de immense Indiase afdeling van Suzuki, heeft tijdens de Auto Expo in New Delhi het doek verwijderd van de Futuro-e, een nieuw studiemodel dat volgens het bedrijf laat zien wat we in de toekomst van het merk kunnen verwachten.
Lees verder

Tata presenteert twee concept-cars
De Auto Expo in New Delhi is het podium waarop Tata Motors niet één, maar twee nieuwe studiemodellen presenteert: de Sierra EV én de HBX Concept.
Lees verder

Nissan legt 370 autonome Britse testkilometers af
Een Brits onderzoek in opdracht van de overheid naar autonome rijtechnieken is afgerond. Onder projectnaam HumanDrive is een testrit van 370 kilometer (230 miles) succesvol afgerond. Tijd voor de prognose!
Lees verder

Audi RS2 (1995) - Klokje Rond Klassiek
Elf jaar geleden kocht Martin Slager een blauwe Audi 80 Avant, ter vervanging van een mooie, jonge A4. Zijn vrienden begrepen er niets van. Blijkbaar wisten ze niet dat het een RS2 was. En nu zijn diezelfde vrienden wel een tikkie jaloers, want die gekke, Nogaro-blauwe Audi is veel geld waard geworden. Maar dat is voor Martin slechts bijzaak.
Lees verder

Koersachtbaan zet door: Tesla sluit 17 procent lager
Na twee knotsgekke dagen waarin de beurskoers van Tesla met respectievelijk 19,9 en 18 procent steeg, sloot de aandelenkoers woensdag ruim 17 procent lager procent naar ongeveer 734,7 dollar (omgerekend zo'n 668,7 euro). Het is daarmee het grootste dagverlies sinds 2012 voor Tesla.
Lees verder

Nieren BMW 4-serie laten zich zien
Sinds september houdt BMW de gemoederen flink bezig na de onthulling van de 4 Concept. "Zou de échte 4-serie ook die immense grille krijgen?" Spyshots konden het vermoeden nog niét helemaal bevestigen, deze nieuwe gelekte foto's wel.
Lees verder

Prijzen Bentley Flying Spur bekendgemaakt
Stiekem alweer een poosje geleden presenteert Bentley de geheel nieuwe generatie van de Flying Spur. Iedereen moest even geduld hebben, maar het luxemerk is nu begonnen met de levering aan de eerste Europese klanten. Daarvoor is uiteraard een prijslijst nodig. Die voor de Nederlandse markt is nu vrijgegeven.
Lees verder