dinsdag 25 februari 2020

Autoweek: Techrules zet in op turbine als range-extender

Techrules zet in op turbine als range-extender
Techrules, het Chinese bedrijf dat we onder andere kennen van de bijzonder hypercar Ren, gaat zich toespitsen op de productie van turbine-generatoren. Die kunnen onder andere ingezet worden als range-extenders voor elektrische auto's.
Lees verder

Vernieuwde Ford F-150 in beeld
Ford's F-150 is veruit de populairste vierwieler van de Verenigde Staten en dus is het niet verwonderlijk dat Ford de aandacht van de consument op de pick-up wil blijven vestigen. Er zit een wederom gefacelifte variant in het vat en onze spionagefotograaf heeft die vernieuwde F-150, uitgevoerd als SuperCrew, voor de lens weten te krijgen.
Lees verder

Tesla bevestigt vervroegde levering Model Y aan klanten
De Tesla Model Y mengt zich dit jaar tussen het verkeer en in de VS gebeurt dat komende maand zelfs al. Tesla heeft aan diverse klanten doorgegeven dat ze hun nieuwe auto in maart kunnen verwachten. Nog weer wat eerder dan aanvankelijk werd gecommuniceerd.
Lees verder

Dít is de Polestar Precept!
Tijdens de Autosalon van Genève stelt Polestar de Precept Concept aan het publiek voor, een relatief productierijp ogend studiemodel dat vandaag zijn digitale debuut beleeft.
Lees verder

In het Wild: Skoda Felicia (1998)
In deze rubriek staat het vaak bol van het bijzondere en exclusieve spul dat op straat gespot wordt, maar ook de meer bescheiden zeldzame auto's verdienen wat ons betreft een podium. Wat te denken van deze Skoda Felicia.
Lees verder