maandag 10 februari 2020

Autoweek: Toyota Yaris Hybrid - Rij-impressie

Toyota Yaris Hybrid - Rij-impressie
Er waait een frisse wind door het modellengamma van Toyota. De Supra is terug, de GR Yaris is een bijna onaardse hot hatch en auto's als de Corolla en C-HR bewijzen dat ook conventionelere modellen van het merk best een speels randje kunnen hebben. Zet Toyota die lijn voort met de compleet nieuwe vierde generatie Yaris?
Lees verder

Zware ochtendspits vanwege naweeën storm Ciara
De nasleep van storm Ciara zorgt maandagmorgen voor flinke files op de weg. In het gehele land geldt maandag code geel, met windstoten van 100 kilometer per uur.
Lees verder

Volvo S60 en XC60 krijgen nieuwe mild-hybridversies
Volvo breidt de prijslijst van zowel de S60 als de XC60 uit met nieuwe mild hybride versies, maar er is ook geëlektrificeerd nieuws waar wél een stekker bij komt kijken.
Lees verder

Citroën komt met betaalbare EV
Citroën blikt in een korte video vooruit op een nieuwe auto die mogelijk voor een flinke impact kan zorgen. De Fransen presenteren op 27 februari een geheel elektrische auto die voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn.
Lees verder

'Daimler's ontslagen vallen hoger uit'
Bij Daimler staan meer banen op de tocht dan eerder werd aangenomen. Mogelijk gaan er de komende jaren niet tien- maar vijftienduizend arbeidsplaatsen verloren, melden bronnen binnen het Duitse bedrijf maandag aan het Duitse Handelsblatt.
Lees verder

Fiat teast nieuwe Strada
Fiat heeft een teaserafbeelding getoond waarmee het de komst van een hagelnieuwe Strada aankondigt, een pick-up die we in Nederland niet op de markt hoeven te verwachten.
Lees verder

Driedeurs Ford Bronco ploegt door de sneeuw
Ford voegt later dit jaar een compleet nieuwe offroader aan zijn modellengamma toe, een auto waar het modelnaam Bronco voor uit de mottenballen trekt. Voor het eerst duikt er beeldmateriaal op van de driedeursversie van die avontuurlijke Ford.
Lees verder