Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen Golf GTI, GTE en GTD

Volkswagen Golf GTI, GTE en GTD
Wie Volkswagen Golf zegt, zegt GTI. Dat geldt al bijna zo lang de Golf bestaat. Het kon dan ook niet uitblijven: hier is de achtste generatie Volkswagen Golf GTI. Inclusief zijn derivaten: de groene GTE en kilometervreter GTD.
Lees verder

BMW iNext duikt weer op
BMW brengt volgend jaar de iNext op de markt, een nieuwkomer die dan als vlaggenschip van BMW's geëlektrificeerde line-up geldt. Vandaag laat het merk een nieuwe set foto's van de op stapel staande EV zien.
Lees verder

Brabus 800 Adventure XLP is 800 pk sterke aandachtstrekker
De Duitse tuner Brabus presenteert in Genève een nieuw bewijsstuk van zijn obsessie met de G-klasse. Het bedrijf trekt alvast het doek van de Brabus 800 Adventure XLP, een 800 pk krachtige pick-up op basis van de nieuwe G-klasse.
Lees verder

Skoda laat nieuwe Octavia RS iV doorschemeren
De gloednieuwe Skoda Octavia RS maakt komende week zijn opwachting bij de Autosalon van Genève. Om de spanning nog wat op te voeren, laten de Tsjechen alvast wat details zien.
Lees verder

Britse autobouwers vragen overheid om vrije handel
De Britse auto-industrie heeft nogmaals bij de overheid aangedrongen op een vrijhandelsverdrag met de EU. Dat is hard nodig, want de resultaten waren in januari weer niet om over naar huis te schrijven.
Lees verder