Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen Tiguan krijgt Golf-front

Volkswagen Tiguan krijgt Golf-front
De in 2016 gepresenteerde tweede generatie Tiguan staat op het punt onder het mes te gaan. Dankzij het Instagram-account van Wilco Blok kunnen we je de voorzijde van de vernieuwde versie al laten zien.
Lees verder

Omgekomen Tesla-rijder 'klaagde al over autopilot'
Autonoom rijden staat nog redelijk in de kinderschoenen en is slechts in beperkte mate toegestaan. Tesla is een belangrijke pionier op dit gebied, maar een Amerikaanse Model X-eigenaar moest autonoom rijden met de dood bekopen. Volgens de veiligheidsinstantie had hij al eerder geklaagd over problemen.
Lees verder

Skoda's nieuwe EV heet Enyaq
Skoda komt binnenkort met zijn ID.3-afgeleide. In aanloop naar de onthulling laat het Tsjechische merk weten hoe die elektrische SUV gaat heten.
Lees verder

Dit is de nieuwe F1-auto van Max Verstappen
Deze week wordt een groot deel van de nieuwe Formule 1-auto's van 2020 onthuld. Vandaag trekt Red Bull Racing het doek van de RB16, de auto waarmee Max Verstappen een gooi naar de wereldtitel gaat doen.
Lees verder

Czinger neemt hypercar mee naar Genève
Er gaat geen autobeurs zonder dat een recent uit de grond gestampt bedrijf er een 'revolutionaire hypercar' met onaardse prestaties aan het publiek toont. Tijdens de Autosalon van Genève is het dit jaar Czinger dat een naar eigen zeggen 'baanbrekend' snelheidsmonster presenteert.
Lees verder

Hyundai en Canoo gaan samenwerking aan
Hyundai Motor Group is de samenwerking met het Amerikaanse Canoo aangegaan voor de ontwikkeling van een gloednieuw platform waarop toekomstige elektrische auto's komen te staan.
Lees verder

Nissan klaagt Carlos Ghosn aan voor dik 80 miljoen euro
Terwijl Carlos Ghosn vanuit Libanon zijn gelijk probeert te halen in het schandaal waarin hij met Nissan verwikkeld is, klaagt Nissan de gevallen topman officieel aan. De Japanners willen omgerekend ruim € 83 miljoen verhalen op Ghosn.
Lees verder