donderdag 20 februari 2020

Autozine: AUTOBEST Award 2020 voor Opel Corsa

AUTOBEST Award 2020 voor Opel Corsa
Opel is in de prijzen gevallen tijdens de AUTOBEST-prijzenceremonie in Mainz. Opel-CEO Michael Lohscheller ontving de MANBEST-award voor beste manager van 2019. Daarnaast mocht Lohscheller ook de Best Buy Car of Europe 2020-award in ontvangst nemen voor de nieuwe Opel Corsa. De nieuwste generatie Opel Corsa is door de internationale jury van 31 autojournalisten uitgeroepen tot Best Buy Car of Europe 2020 vanwege zijn uitstekende value for money. In 2007 en 2015 werden de vierde en vijfde generatie van de Opel Corsa ook al uitgeroepen tot AUTOBEST-winnaar.
Lees verder

Kia XCeed nu ook als ComfortLine
Kia voegt een nieuwe uitvoering toe aan de line-up van de XCeed. De ComfortLine is het nieuwe instapmodel voor de expressieve cross-over. De Kia XCeed ComfortLine is nu te bestellen vanaf 27.995 euro en is via Private Lease beschikbaar vanaf 379 euro per maand.
Lees verder

Volkswagen geeft boekje over fiscaliteit
Als aanbieder van mobiliteit ziet Volkswagen het ook als zijn taak om goed te informeren over de fiscale aspecten ervan. Daarom en omdat de wetgeving op dat gebied continu verandert, maakt Volkswagen het speciale boekje Fiscaliteiten 2020 beschikbaar voor iedereen met vragen over dit belangrijke en soms ingewikkelde thema.
Lees verder

Jaguar F-TYPE leverbaar met Spotify app
De Jaguar F-TYPE is leverbaar met een ingebouwde Spotify-app waarmee Spotify Premium-abonnees direct toegang hebben tot meer dan 50 miljoen muzieknummers en ruim 700.000 podcasts, zonder dat een smartphone met het infotainmentsysteem dient te worden gekoppeld.
Lees verder

Skoda zet in op LED-technologie
Skoda zet in op LED-technologie. De SUPERB is voortaan ook leverbaar met Full-LED matrixverlichting. Naast andere voordelen is het met deze technologie mogelijk om altijd met groot licht te rijden. De compacte SCALA en KAMIQ zijn net als de KAROQ eveneens leverbaar met LED-verlichting en optionele Full-LED koplampen met adaptieve functies. Naast de zeer hoge lichtopbrengst van de LED-units voor zorgen heldere en snel reagerende LED-achterlichten en -remlichten voor een hoger veiligheidsniveau.
Lees verder

DS 7 Crossback nu ook als Puretech 130
De DS 7 CROSSBACK is leverbaar sinds februari 2018 en het motorenaanbod wordt continu verrijkt. Per direct is de PureTech 130 benzinemotor te bestellen met een 8-traps automatische versnellingsbak. De combinatie van de PureTech 130 benzinemotor met de 8-traps automatische versnellingsbak belooft een meer rustgevende rijervaring. Het koppel bedraagt 230 Nm bij 1750 toeren/minuut, terwijl het gemiddelde benzineverbruik van 5,1 liter per 100km (gecombineerd volgens ECE norm -1999/94/EG) bedraagt.
Lees verder

Hyundai bouwt anticiperende automaat
Hyundai Motor Group heeft een anticiperende automatische transmissie ontwikkeld. Met behulp van informatie- en communicatietechnologie kiest de transmissie, die Hyundai ICT Connected Shift System noemt, automatisch de optimale versnelling. Dat doet het op basis van de informatie van het ICT-systeem over de omstandigheden op de route. Hyundai wil de technologie toepassen in toekomstige modellen. Tijdens de ontwikkeling van het systeem heeft Hyundai ongeveer veertig patenten aangevraagd.
Lees verder