dinsdag 3 maart 2020

Autofans: Gelekt: Fiat 500e (2020)

AUTOFANS
Gelekt: Fiat 500e (2020)
Ook Fiat beseft dat het stilaan op de elektrificatiekar moet springen om de torenhoge boetendans in Europa te kunnen ontspringen. Het voor de hand liggende antwoord is de Fiat 500e en uit gelekte beelden blijkt dat ook waarheid te worden.
Lees verder

"Volkswagen ziet geen toekomst meer in CNG"
De Duitse constructeur Volkswagen gaat niet meer investeren in de ontwikkeling van nieuwe modellen op CNG. In plaats daarvan worden de pijlen gericht op elektrisch rijden. Dat schrijft de Duitse krant Handelsblatt.
Lees verder

Officieel: Alfa Romeo Giulia GTA potsiert als een postkoets (2020)
Het Italiaanse Alfa Romeo zit in een zware verkoopcrisis te midden van haar 110de verjaardag. Wat doe je dan als merk in nood? Een hyperexclusieve sedan op de markt brengen natuurlijk! De Alfa Romeo Guilia GTA is geboren...
Lees verder

Officieel: Mercedes E-Klasse onder het mes (2020)
Na een carrière van vier jaar krijgt de E-Klasse een facelift. Die brengt niet alleen het design up-to-date, maar geeft ook een hybrideboost aan de motoren en update vooral de rijhulp en het infotainment. Inderdaad, hey Mercedes!
Lees verder

Officieel: Skoda Octavia RS iV is Tsjechische Golf GTE (2020)
Na heel wat teasers heeft Skoda eindelijk het doek gehaald van de nieuwe Octavia RS. Die gaat voortaan als iV-plug-inhybride door het leven en krijgt de aandrijflijn van de Golf GTE, goed voor 245 pk.
Lees verder