donderdag 26 maart 2020

Autofans: Honda snoeit fors in Australië, Europa volgende in lijn?

AUTOFANS
Honda snoeit fors in Australië, Europa volgende in lijn?
De autoverkoop van Honda is op wereldschaal nog steeds gigantisch. Op sommige markten verliest het merk echter haar greep. Honda Australië is zo'n afdeling die aan een zijden draadje hangt. Al moet een hervorming soelaas brengen. Is Honda Europa de volgende in lijn?
Lees verder

Renault Clio is officieel meest verkochte auto in Europa!
De Renault Clio was in februari de meest ingeschreven auto in Europa. Daarmee duwt hij de Volkswagen Golf van zijn troon. Of de wederkeer van de koning spoedig zal gebeuren? Moeilijk te zeggen in deze tijden.
Lees verder

AF-Retro: Rijtest: Rolls-Royce Dawn (2016)
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. In 2016 stelden we het kapitalisme aan de kaak via de Rolls-Rocye Dawn.
Lees verder

Milltek doet Tesla Model 3 klinken als V12
Videotips Britse tuner Milltek heeft een speciale uitlaat ontwikkeld voor de Tesla Model 3. Met de nadruk op "speciaal", want een elektrische auto heeft uiteraard geen échte uitlaatpijp. Danzij een soort stereosysteem kan je via een app verschillende geluiden uit je Tesla laten komen. Van V8 tot V12 maar ook "spacegeluiden" horen binnenkort bij de mogelijkheden. Wat vinden jullie? Goud of fout? Ps: Skip naar 5:00 voor het geluid Fake is het nieuwe normaal, dus waarom geen...
Lees verder

"Goed nieuws": Alfa Romeo verkocht in 2019 meer auto's dan Lancia!
Halfweg vorig jaar kwam het nieuws naar boven dat Lancia in Europa meer auto's verkoopt dan Alfa Romeo. Goed nieuws echter! Want tel je de wereldwijde verkoop van 2019 bij elkaar, dan weet Alfa Romeo alsnog meer auto's dan Lancia te verkopen. Fjieuw...
Lees verder