donderdag 19 maart 2020

Autofans: Lockdown: Help, mijn auto moet op onderhoud!

AUTOFANS
Lockdown: Help, mijn auto moet op onderhoud!
Het Corona-virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je nu net met je auto op onderhoud moet? Autofans zocht het voor je uit.
Lees verder

Lockdown: Help, mijn auto moet op bandenwissel!
Het Corona-virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je net een bandenwissel in had gepland? Of wat als je plots met een platte band staat? Autofans zocht het voor je uit.
Lees verder

Lockdown: Help, mijn auto heeft AdBlue nodig!
Het Corona-virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je auto nu net de melding geeft om de AdBlue tank aan te vullen? Mag ik nog naar de garage? Of kan ik dit zelf? Autofans legt het je uit.
Lees verder

Lockdown: Help, mijn auto staat in panne!
Het Corona-virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je auto net nu in panne valt? Kan je nog verder worden geholpen? Of zal je zelf je wagen naar huis moeten duwen? Autofans zocht het voor je uit.
Lees verder

Lockdown: Help, mijn auto moet naar de keuring!
Het Corona-virus heeft er voor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je de komende weken naar de keuring moest? En hoe zit het met de verzekering van een "ongekeurde auto door overmacht"? Autofans zocht de antwoorden.
Lees verder