dinsdag 24 maart 2020

Autofans: Rijtest: Audi A1 citycarver 30 TFSI (2020)

AUTOFANS
Rijtest: Audi A1 citycarver 30 TFSI (2020)
Bij Audi hebben ze iets nieuws in de rangen. Het heet citycarver en het heeft de grootte van de Audi A1. Of iets groter, want hij staat wat hoger op zijn pootjes. Of hoger ook beter is? Wij deden de test.
Lees verder

Maken of kraken? Porsche Boxster 986 Shooting Brake
Dat onze noorderburen niet vies zijn van een koetswerkverbouwing, hebben ze al meermaals bewezen. Hun coolste creatie? Deze Porsche Boxster 986 Shooting Brake. Of niet?
Lees verder

Productiestart voor Polestar 2
Terwijl de autoproductie wereldwijd tot stilstand komt laat Polestar net nu weten dat het gestart is met de productie van haar 2, de elektrische sedan die het openlijk opneemt tegen de Tesla Model 3. Het Zweedse zustermerk van Volvo is er dan ook van overtuigd dat het tegen deze zomer de eerste exemplaren kan leveren in Europa.
Lees verder

Lockdown: Help, hoe ontsmet ik mijn auto?
In tijden van het Corona-virus wordt de auto meer dan ooit gezien als een veilige transporthaven. Toch kan de wagen een vals gevoel van veiligheid geven, waardoor het bij twijfel aangeraden is om aan het ontsmetten te gaan. Maar wanneer ontsmet je nu juist en hoe? Skoda maakte een handig overzicht.
Lees verder

Gordon Murray Automotive T.50 klinkt hemels [VIDEO]
Als de grootmeester van de hypercar aan iets nieuws werkt, dan houdt de wereld zijn adem in. Dat de Gordon Murray Automotive T.50 iets speciaals zou worden, wisten we al. Maar dat hij zo zou klinken?
Lees verder