woensdag 25 maart 2020

Autofans: Rond de Adventum Coupe met designer Niels Van Roij - Designklap

AUTOFANS
Rond de Adventum Coupe met designer Niels Van Roij - Designklap
Videotips Wat kruipt er allemaal in zo'n coachbuild en wat is nu het verschil tussen een tuner en een coachbuilder? We vroegen het aan Niels van Roij, de man achter de Adventum Coupe! Bekijk HIER onze exclusieve video die we over de NVRD Adventum Coupe maakten. Wat kruipt er allemaal in zo'n coachbuild en wat is nu het verschil tussen een tuner en een coachbuilder? We vroegen het aan Niels van Roij, de man achter de Adventum Coupe!
Lees verder

Vraag: welke eerste auto koop jij voor 5.000 euro?
Of je nu zelf net je rijbewijs hebt en op zoek gaat naar je eerste auto, of je je kroost aan hun eerste auto wil helpen: de kans is groot dat je op de tweedehandsmarkt belandt. Stel dat je een budget van 5.000 euro te spenderen hebt: voor welke auto ga je dan?
Lees verder

Coronakleuren met Callum
Voormalig Jaguar-designbaas Ian Callum, die zijn eigen designbureau begonnen is, heeft het ideale tijdverdrijf gevonden voor je kinderen tijdens deze lockdown: kleurplaten van zijn Vanquish 25.
Lees verder

Mountune boost Ford Focus ST met app
In afwachting van een Focus RS gaat de Britse tuner Mountune aan de slag met de Focus ST. Diens vermogen wordt geboost van 280 pk naar 330 pk, instelbaar via een app...
Lees verder

Grot van Alibaba: 5 Chinese EV's met bekende looks
De Chinese verkoopsite Alibaba is een oneindige grot van eigenaardigheden. Van minuscule nagel tot 500.000 euro kostende dieplader, de webshop heeft alles. Grotendeels gaat het om absolute bagger maar volgende vijf elektrische voertuigen trokken onze aandacht. Een elektrische Porsche 356 of Audi R8, iemand?
Lees verder