vrijdag 27 maart 2020

Autofans: Toyota blijft groenste van de klas

AUTOFANS
Toyota blijft groenste van de klas
Hoewel constructeurs in Europa de grootste moeite hebben om hun gemiddelde CO2-cijfers naar beneden te krijgen, blijft Toyota een dalende trend inzetten. Het lijkt er zelfs op dat de Japanse constructeur de Europese 2020-doelstelling zal halen van een gemiddelde CO2-uitstoot van 95 gram. De rest... zoekt nu al naar excuses.
Lees verder

Corona-overzicht: Goodwood Festival of Speed uitgesteld, constructeurs gooien reddingsboeien uit,...
Het coronavirus houdt ook de autosector in zijn greep. Niet alleen autofabrieken sluiten tijdelijk de deuren, maar heel wat andere bedrijven en partijen merken de invloed van het virus. Een overzicht.
Lees verder

Blijf in uw kot: 5x leesvoer voor de ├ęchte Autofan
Net wat meer tijd om handen en zin in een portie papieren lectuur? Geen vrees, vandaag geven we je inspiratie om die telefoon of tablet even opzij te kunnen leggen. Lek je vinger al maar nat om die pagina om te slaan! Nee wacht... doe dat meer beter niet in deze tijden...
Lees verder

Softwareproblemen elektrische ID.3 doen VW hand reiken naar Daimler
De elektrische ID.3 baart Volkswagen kopzorgen. Aanhoudende softwareproblemen gooien roet in het eten van de lancering van het model. VW zou nu overleggen met Daimler om de softwarekrachten te bundelen.
Lees verder

Morgan Plus 4 70th Anniversary Edition: oude Morgan in nieuw jasje
Vlak voor de coronasluiting heeft Morgan de eerste vier van zijn twintig afscheidsexemplaren van de Plus 4 gebouwd. De 70th Anniversary Edition zwaait de oude Plus 4 uit, die wordt vervangen door de nieuwe Plus Four.
Lees verder