donderdag 26 maart 2020

Autoweek: Alfa Romeo: 'Autosport mogelijk geen prioriteit na corona'

Alfa Romeo: 'Autosport mogelijk geen prioriteit na corona'
Hoe ernstig de gevolgen van de coronacrisis voor de auto-industrie, de autosport en de economie in het algemeen zullen zijn, laat zich nog raden. Dat er harde klappen vallen, is wel duidelijk. De toekomst van verschillende automerken in de Formule 1, waaronder Alfa Romeo, lijkt aan een zijden draadje te komen hangen.
Lees verder

Omzet tankstations meer dan gehalveerd door corona
De Nederlandse tankstations zien hun inkomsten verdampen als gevolg van de maatregelen rond het coronavirus. De inkomsten waren al sterk afgenomen, deze week zet dat nog steviger door zeggen Bovag en BETA.
Lees verder

Europese verkoop van bedrijfswagens daalt
In februari zijn in Europa minder bestelbussen en vrachtwagens verkocht dan in dezelfde maand in 2019, maakt brancheorganisatie ACEA woensdag bekend. Er zijn alleen meer bussen en touringcars geregistreerd dan een jaar eerder.
Lees verder

Videoflashback: Audi R8 V10 Plus vs. Porsche 911 Turbo S
In deze dagen waarop een hoop mensen thuis zitten leek het ons een goed idee om eens wat AutoWeek videoklassiekers uit de kast te halen. Video's waar wij zelf met veel plezier op terugkijken. De komende weken schotelen we je iedere woensdag zo'n lekkere video voor. We beginnen de reeks met deze video uit 2016 waarin Roy een Audi R8 V10 Plus vergelijkt met een Porsche 911 Turbo S. Veel kijkplezier!
Lees verder

Honda toont vernieuwde Avancier
Net als veel andere merken verkoopt Honda ver buiten de Nederlands landsgrenzen modellen die hier totaal onbekend zijn. Een daarvan is de Avancier, een cross-over die op het punt staat licht gemoderniseerd te worden.
Lees verder