Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Auto-import tijdelijk mogelijk zonder fysieke keuring

Auto-import tijdelijk mogelijk zonder fysieke keuring
De RDW heeft bekendgemaakt dat het tijdelijk niet meer nodig is om fysieke identificatie plaats te laten vinden bij het importeren van een auto. De rijksdienst heeft een aangepaste procedure opgetuigd in reactie op de coronacrisis.
Lees verder

Enorme omzetgroei voor Fastned
Fastned heeft vorig jaar de totale omzet zien verviervoudigen van € 1,6 miljoen naar € 6,4 miljoen, meldt het bedrijf dinsdag. De omzet gerelateerd aan het opladen steeg met 178 procent naar € 4,5 miljoen.
Lees verder

Volkswagen Golf GTI richting 400 pk dankzij Mountune
Hoewel de splinternieuwe achtste Volkswagen Golf GTI niet lang meer op zich laat wachten, is de rek er voor de huidige nog niet uit. Dat blijkt wel uit de prestaties van tuner Mountune. Die weten het vermogen van de sportieve Golf naar een nieuw niveau te tillen.
Lees verder

McLaren Elva twee keer specialer dankzij MSO
McLaren heeft haar MSO-afdeling losgelaten op één van haar nieuwste aanwinsten; de Elva. Daarbij heeft men eens een scherpe blik op McLaren's geschiedenis geworpen.
Lees verder

Mazda CX-5 krijgt modeljaarupdate
Vanaf begin volgende maand staat de licht geüpdatete Mazda CX-5 bij de showrooms. In een notendop: de CO2-uitstoot is verminderd terwijl de standaarduitvoering rijker is uitgerust.
Lees verder