maandag 16 maart 2020

Autoweek: Buick Envision-opvolger in beeld

Buick Envision-opvolger in beeld
Buick heeft in China een opvolger van de Envision klaarstaan, een SUV die uiterlijke overeenkomsten vertoont met de Enspire Concept, maar die toch een andere naam krijgt.
Lees verder

Brandstofprijzen dalen met 5 cent
De gemiddelde benzineprijs in Nederland is met 5 eurocent gedaald in een week tijd. Dit staat in nauw verband met de olieprijs, die de afgelopen tijd flink is gekelderd.
Lees verder

Bollinger Motors gaat EV-platform los verkopen
Start-up Bollinger Motors presenteerde in 2018 zijn twee eerstgeborenen, elektrische nieuwkomers die van een zelf ontwikkeld modulair lichtgewicht platform gebruikmaken. Bollinger Motors meldt nu dat het platform ook voor derden te koop zal zijn.
Lees verder

Europese autoproductie krijgt flinke corona-dreun
Na een hele reeks fabriekssluitingen in Italië volgen verschillende merken dit Italiaanse voorbeeld. Onder andere Volkswagen, Ford en Renault-Nissan kondigen nieuwe maatregelen aan.
Lees verder

'F1-teameigenaar neemt groter belang in Aston Martin'
In januari werd bekend dat miljardair Lawrence Stroll, onder meer eigenaar van Formule 1-team Racing Point, een aandeel van 16,7 procent in Aston Martin nam. Volgens Engelse media is die deal herzien en koopt Stroll zich voor fors meer in dan vooraf werd gedacht.
Lees verder