maandag 16 maart 2020

Autoweek: De Vluchtstrook: Fiskers voor de Karma

De Vluchtstrook: Fiskers voor de Karma
De naam Fisker is nog altijd onlosmakelijk verbonden met de typenaam Karma, al is dat door het faillissement van Fisker Automotive officieel niet meer het geval. Ook voor de Karma was het Fisker-logo echter al op auto's te vinden, al ging het daarbij niet om geheel eigen producten.
Lees verder

OBD - Cornelis schetst
Om te zorgen dat je met je auto niet per se naar de merkdealer hoeft maar bij elke willekeurige garage terecht kunt met storingen, zijn auto al twintig jaar voorzien van een OBD-aansluiting. Je kunt van die aansluiting ook zelf gebruik maken wanneer je een tweede hands auto gaat kopen. O, en je verzekeraar kan er je doen en laten mee in de gaten houden. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?
Lees verder

Apex AP-0 Concept gepresenteerd
Apex Motor heeft het digitale doek verwijderd van de nieuwkomer die tijdens de Autosalon van Genève zijn werelddebuut had moeten maken. We presenteren: de AP-0 Concept.
Lees verder

Chevrolet Traverse onder het mes
Chevrolet voert in de Verenigde Staten een facelift door op de Traverse. De met zijn lente van zo'n 5,2 meter naar Europese maatstaven grote jongen moet in de Chevy-showroom auto's als de Tahoe en Suburban boven zich dulden en dat maakt de Traverse op de Noord-Amerikaanse automarkt 'slechts' een middelgrote SUV..
Lees verder

CBR zet tijdelijk streep door examens en toetsen
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) ziet zich genoodzaakt met ingang van vandaag alle theorie- en praktijkexamens te annuleren. De beslissing houdt verband met de ontwikkeling rondom het coronavirus.
Lees verder