dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: Dít is de elektrische Dacia Spring Electric Concept!

Dít is de elektrische Dacia Spring Electric Concept!
Dacia brengt in 2021 een zeer compacte elektrische auto op de markt en het is deze Spring Electric Concept waarmee de Roemenen een goede indicatie geven van wat we van die elektrische stadsauto kunnen verwachten.
Lees verder

Dít is de BMW Concept i4
BMW komt in 2021 met een volledig elektrische Gran Coupé, een auto die i4 gaat heten en waar deze hagelnieuwe Concept i4 al een zeer nauwkeurige eerste indruk van geeft.
Lees verder

Officieel: Skoda Octavia RS iV
De Skoda Octavia is aan een nieuwe generatie geholpen, een auto die natuurlijk niet ontkomt aan aan RS-behandeling. Voor het eerst in de geschiedenis van de Tsjech is de Octavia RS een plug-in hybride!
Lees verder

Mercedes-Benz E-klasse onder het mes
De in 2016 gepresenteerde huidige generatie van de Mercedes-Benz E-klasse gaat onder het mes. Mercedes-Benz geeft zijn concurrent van auto's als de Audi A6 en BMW 5-serie bij zijn bijpuntsessie meer dan slechts een handjevol nieuwe designelementen.
Lees verder

Volkswagen belicht elektrische SUV ID.4
Na de ID.3 doet nu officieel het volgende familielid uit Volkswagens ID-familie zich aan: de ID.4 is nu eindelijk officieel aangekondigd. De actieradius loopt tot 500 kilometer op, de onthulling vindt later dit jaar plaats.
Lees verder