donderdag 5 maart 2020

Autoweek: Genesis G80 gepresenteerd

Genesis G80 gepresenteerd
Genesis heeft het digitale doek getrokken van de volledig nieuwe G80, een sedan die afstamt van de Hyundai Genesis die je op speciaal verzoek van de Nederlandse Hyundai-importeur ook in Nederland voor de deur kon zetten.
Lees verder

General Motors kondigt nieuwe EV's aan
General Motors werpt een licht op wat de toekomst op EV-gebied gaat brengen. Het concern doet in één klap de komst van een heel stel elektrische nieuwkomers uit de doeken.
Lees verder

Toyota opent reserveringsplatform GR Yaris
Toyota maakt het voor iedereen mogelijk om de extreme GR Yaris te reserveren. Een definitieve prijs is nog niet bekend gemaakt, maar de Nederlandse importeur maakt wel bekend hoeveel klanten ongeveer moeten meenemen naar de dealer.
Lees verder

Mansory toont speciale G63 pick-up, RS6 Avant en Cullinan
Mansory is flink bezig de laatste tijd. In korte tijd presenteert het diverse door hen flink aangepaste auto's en daar komen er nu weer drie bij. De Mercedes-AMG G 63, de Audi RS6 Avant en de Rolls-Royce Cullinan zijn de lijdende voorwerpen.
Lees verder

Tesla levert Chinese Model 3 met oude chips door corona
Tesla heeft bij Chinese Model 3's oudere en langzamere chips gebruikt dan eerder werd beloofd, bevestigt het bedrijf volgens Nikkei Asian Review op het Chinese social-mediaplatform Weibo. Volgens Tesla zijn de chips gebruikt vanwege vertraging in de fabrieken door het coronavirus.
Lees verder