woensdag 4 maart 2020

Autoweek: Hyundai teast sportieve i20 N

Hyundai teast sportieve i20 N
Met de 'beurs' achter ons, zou je verwachten dat alle teasercampagne's ten einde zijn gekomen. Hyundai bewijst het tegendeel, want de sportieve N-versie van de i20 doemt in een video op.
Lees verder

IAA vindt voortaan plaats in München
De IAA (Internationale Automobilausstellung) heeft afgelopen jaar voor de laatste keer in Frankfurt plaatsgevonden. De volgende editie staat voor 2021 gepland en vindt plaats in München.
Lees verder

Elektrische Ford Transit op komst
Interessant nieuws uit de Verenigde Staten: Ford bevestigt de komst van een elektrisch aangedreven Transit. De succesvolle bestelauto komt in 2022 met een elektrische aandrijflijn op de markt.
Lees verder

IED Tracy is piepkleine zeszitter
Creatief denken, laat dan maar aan een nieuwe generatie ontwerpers over. Van een Italiaanse designschool is deze Tracy afkomstig, een kleine offroader met een elektrische aandrijflijn en een naar verluidt zeer slim interieur.
Lees verder

Genève-journaal deel 4: lekker losgaan op studiemodellen
Geef een designer alle vrijheid en je krijgt een studiemodel dat heel bijzonder oogt. Daarnaast hadden er nu in de beurshallen van het Palexpo-complex in Genève bijzondere creaties van de speciale huizen moeten staan. Pininfarina bereidt altijd een uiterst prettig gerecht bijvoorbeeld.
Lees verder