Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: In het wild: Opel Corsa (A) 1.3 S GT (1986)

In het wild: Opel Corsa (A) 1.3 S GT (1986)
Tegenwoordig is de Corsa een Opel met een Frans hart, een auto die zelfs met een volledig elektrische rikketik te krijgen is. Ten tijde van de eerste generatie Corsa lagen er andere kaarten op tafel. Dankzij AutoWeek-lezer Daniƫl Spoelder staat in deze In het Wild een bijzonder leuke Corsa 1.3 S GT op de buhne!
Lees verder

Terugblik: 'Bewegende beelden Peugeot RCZ'
In deze nieuwe Terugblik zetten we een bijzondere Fransman in de spotlight. Exact tien jaar geleden maakten we ons namelijk op voor onze eerste rijtest met de Peugeot RCZ.
Lees verder

Duitse auto-industrie houdt rekening met fors banenverlies
De Duitse auto-industrie moet zich vanwege de teruglopende vraag naar auto's door de uitbraak van het coronavirus schrap zetten voor banenverlies.
Lees verder

PSA wil productie hervatten tegen wil vakbonden in
PSA wil door middel van een pilotproject met vrijwilligers later op de maandag weer beginnen met de productie in een Franse fabriek. Volgens vakbonden is het echter nog veel te vroeg.
Lees verder

Land Rover Discovery 2.5 TD5 – 2003 – 692.268 km - Klokje Rond
Pierpaolo Bordin kocht zeven jaar geleden een Land Rover Discovery met vierenhalve ton op de teller. Die dient nog steeds als werkpaard voor zijn bedrijf, dat het onderhoud van bedrijfspanden verzorgt. De huidige kilometerstand zagen wij nooit eerder op een Land Rover. Nu wil zijn eigenaar weleens een objectieve blik op de stand van zaken.
Lees verder