dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: Koenigsegg Gemera: 1.724 pk voor vier personen

Koenigsegg Gemera: 1.724 pk voor vier personen
Het Zweedse Koenigsegg is een merk dat in superlatieven denkt. Dat komt vandaag tot uiting in de vorm van deze zeer heftige Gemera, een vierzitter met een onnodige hoeveelheid pk's.
Lees verder

Hispano Suiza Carmen Boulogne onthuld
Hispano Suiza heeft het doek getrokken van een extra extreme versie van haar Carmen. De auto, die in Genève op de beursvloer bewonderd had moeten worden, onderscheidt zich zowel qua uiterlijk als vermogen van de reguliere Carmen.
Lees verder

Extremer: de Koenigsegg Jesko Absolut
Naast de oogstrelende Koenigsegg Gemera hebben de Zweden nog iéts extremer nieuws voor ons in petto. Koenigsegg presenteert namelijk de naar eigen zeggen snelste auto die het merk ooit bouwde. Dit is de Jesko Absolut.
Lees verder

Genève-journaal deel 2: minder dik, maar ook relevanter
De halve redactie van AutoWeek stond klaar om de Autosalon van Genève voor je te verslaan, maar het coronavirus leidde tot annulering van de belangrijke autobeurs. Toch brengen we je in vier video's het belangrijkste nieuws, want uiteraard komt al dat nieuwe blik wel vrij via de digitale kanalen. In dit tweede deel ruilen we pk's in voor relevantie en zoomen we in op meer alledaagse, maar daardoor wel erg belangrijke nieuwkomers.
Lees verder

Nieuw logo voor BMW
Het lijkt erop dat voor diverse grote merken hét moment is aangebroken om een nieuw logo te introduceren. BMW is het volgende merk dat een nieuw merkembleem op haar producten gaat plakken.
Lees verder