donderdag 5 maart 2020

Autoweek: Maserati maakt bijzonder statement met elektrische MC20

Maserati maakt bijzonder statement met elektrische MC20
Maserati staat aan het begin van een nieuw elektrisch tijdperk. De nieuwe MC20 is de eerste supercar van dit nieuwe tijdperk. In de nieuwe teaser maken de Italianen een bijzonder statement.
Lees verder

Bristol weer failliet
Het lijkt nu echt over en uit voor Bristol. Het oude Britse merk werd amper tien jaar geleden nog gered, maar nu heeft het Britse gerechtshof bepaald dat de boel in de liquidatieverkoop moet. De huidige eigenaar heeft amper geprobeerd dit te voorkomen.
Lees verder

Honda WR-V onder het mes
De nieuwsstroom die uit Genève afkomstig had moeten zijn, is tot bedaren gekomen en dat biedt de mogelijk om over de grens te gluren naar wat zich daar allemaal afspeelt. Vandaag eindigt de zoektocht in India, het land waar Honda de gefacelifte WR-V heeft gepresenteerd.
Lees verder

Audi SQ5 - Op de Rollenbank
Nee hoor, deze Audi SQ5 is niet het eigendom van de jonge Yvo Pijlman. Hij komt, met een aantal vrienden, de auto van zijn vader aan een rollenbanktest onderwerpen. Zelf werkt Yvo bij een VW-dealer, waar deze SQ5 werd ingeruild. "Ik tipte mijn vader en we rijden er sinds een halfjaar in." Maar erg veel kilometers maken ze er niet mee. "Het omslagpunt voor een diesel halen we nooit. Deze auto is echt gekocht om de motor."
Lees verder

Dít kost de nieuwe Audi A3 Sportback
Dat is snel. Enkele dagen na de onthulling van de hagelnieuwe A3 Sportback laat Audi al weten welke bedragen het op de Nederlandse prijskaartjes van zijn nieuwe hatchback schrijft.
Lees verder