dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: Mercedes-Benz CLA en GLA nu ook als plug-in

Mercedes-Benz CLA en GLA nu ook als plug-in
Mercedes-Benz trekt in een vloeiende beweging het doek van niet één, niet twee, maar van drie splinternieuwe plug-in hybrides. We Zowel de CLA Coupé als de CLA Shooting Brake en de GLA profiteren van een plug-in hybride aandrijflijn.
Lees verder

Automobili Pininfarina Battista Anniversario is kostbaar verjaardagscadeau
Automobili Pininfarina heeft een speciale editie van zijn exclusieve hypercar gepresenteerd. Met de nieuwe uitvoering van de elektrische supersporter viert Automobili Pininfarina het feit dat het dit jaar 90 jaar geleden is dat Battista 'Pinin' Farina, waar de exoot naar vernoemd is, designhuis Pininfarina uit de grond stampte.
Lees verder

Morgan Plus Four volledig vernieuwd
Morgan bevindt zich momenteel in een bijzondere fase. De kleine Engelse autofabrikant is zijn modellengamma aan het vernieuwen, een proces dat zelden voorkomt. Vorig jaar stelde het merk in Genève een volledig nieuwe Plus Six aan de wereld voor en de Autosalon van Genève had dit jaar het podium moeten zijn waarop de nieuwe Plus Four zijn debuut zou beleven. De Zwitserse beurs gaat niet door, maar dat zit de onthulling van Morgan's nieuwe 'moderne klassieker' met viercilinder niet in de weg.
Lees verder

Gefacelifte Suzuki Ignis nu voor Europa
Suzuki heeft nu ook de voor de Europese markt bestemde versie van de gefacelifte Ignis gepresenteerd. De compacte Suzuki gaat er op zowel optisch als technisch vlak op vooruit.
Lees verder

Dít is de Hyundai Prophecy Concept
Hyundai pakt groots uit in Genève. Het merk presenteert tijdens de belangrijkste Europese autobeurs van het jaar namelijk niet alleen de gefacelifte i30 en de nieuwe i20, maar ook deze zeer opvallend vormgegeven Prophecy Concept!
Lees verder