woensdag 4 maart 2020

Autoweek: Mercedes ruimt op: meerdere modellen onzeker

Mercedes ruimt op: meerdere modellen onzeker
Mercedes is voornemens om het merk toekomstbestendig te maken door flink met de gum door het huidige portfolio te gaan. De Duitsers lijken de exclusievere modellen op den duur uit te faseren. Ook gaat er een streep door diverse motoren.
Lees verder

GFG Style Bandini Dora Barchetta: een van drie nieuwkomers
Designbureau GFG Style liet eerder al de 2030 Concept zien, een van de drie studiemodellen die het Italiaanse bedrijf tijdens de Autosalon van Genève aan het grote publiek zou laten zien. Om toch in de digitale spotlight te kunnen staan, presenteert GFG Style de 2030 Concept samen met de Vision 2030 Desert Raid en de Bandini Dora vandaag op het online podium.
Lees verder

Volkswagen Arteon Shooting Brake vol in beeld
De Volkswagen Arteon Shooting Brake maakt nog dit jaar zijn opwachting. De ruimere variant van de Arteon is een slecht bewaard geheim en met deze nieuwe foto's is er geen verrassing meer aan als de onthulling zover is.
Lees verder

Brabus waagt zich aan EV-tuning met Mercedes EQC
Met de opkomst van EV's breekt er ook een nieuw en vrij onduidelijk hoofdstuk aan voor tuners. Brabus schrikt echter niet terug van een elektrische aandrijflijn. De Duitse tuner weet het vermogen van de Mercedes EQC op te schroeven.
Lees verder

Lancia Ypsilon nu ook als Hybrid
Lancia dood? Welnee, in Italië en nergens anders is het merk gewoon actief. De Ypsilon is de enige auto die de fabrikant nog produceert en het is die compacte Italiaan die straks beschikbaar is met een moderne aandrijflijn.
Lees verder