donderdag 12 maart 2020

Autoweek: Rolls-Royce komt met speciale Dawn

Rolls-Royce komt met speciale Dawn
Rolls-Royce kondigt de komst aan van de Dawn Silver Bullet Collection, een speciale uitgave van de dakloze Engelsman waar in totaal 50 exemplaren van gebouwd gaan worden.
Lees verder

Nationale Politie bestelt Toyota Land Cruiser en Hilux
Naast honderden B-klasse's en A6'en heeft de Nationale Politie een nieuwe bestelling bij Toyota gedaan. Een bulk Land Cruisers en Hilux'en mag zich als diender in het terrein bewijzen.
Lees verder

Ford wil Europese dealernetwerk inkrimpen
Ford wil het aantal dealers in Europa terugbrengen, om zo de kosten omlaag te krijgen en de winstgevendheid van het merk op te schroeven. Ook in Nederland zullen er verkooppunten verdwijnen.
Lees verder

Ook Mercedes-Benz Marco Polo Activity vernieuwd
Nu de Vito gefacelift is dan diens camper-broertje Marco Polo Activity natuurlijk niet uitblijven. De Activity-variant blijft eenvoudiger dan de reguliere Marco Polo, maar dat wil zeker niet zeggen dat het een spartaans voertuig is.
Lees verder

Kia Magentis 2.7 V6 - Op de Rollenbank
Koreaanse auto's schitteren doorgaans door afwezigheid in onze occasionrubrieken. Kennelijk zijn er te weinig eigenaren enthousiast genoeg om hun auto eens aan een technische keuring te laten onderwerpen of een rollenbanktest. Maar dan rekenen we buiten Raymond Hengelveld, die graag zijn Kia Magentis ter beschikking stelt. O ja ... een Kia Magentis, hoe zag die er ook al weer uit?
Lees verder