zaterdag 21 maart 2020

Autoweek: Terugroepactie Volvo wegens automatisch remsysteem

Terugroepactie Volvo wegens automatisch remsysteem
Volvo roept een grote groep auto's terug omdat het AEB-systeem niet foutloos zou werken. Bijna het gehele modellengamma wordt getroffen.
Lees verder

Suzuki Dzire onder het mes
In Nederland kun je de Swift alleen als vijfdeurs hatchback krijgen, maar in onder meer India kun je bij de lokale Suzuki-dealer gewoon aankloppen voor een sedanversie. Die auto heet Dzire en is nu subtiel bijgewerkt.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel – Renault Captur
De Renault Captur logeert op de redactie voor een vergelijk tegen de Skoda Kamiq en Nissan Juke. Maar daar gaat het maar heel even over in deze aflevering. Want ook de redacteuren van AutoWeek houden afstand van elkaar en dus zit Damiaan Hage aan het stuur en hangt Nic de Boer aan de telefoon. Nic werkt thuis aan de jaarlijkse Occasionspecial van AutoWeek, die het thema 'de beste' heeft. Hoewel ook Nic en Damiaan wel eens een miskoop deden...
Lees verder

Back to basics: Jeep Compass
Waar Jeep ooit bekend stond om zijn écht robuuste off-roaders, staat het grootste deel van de huidige showroom vol met meer lifestyle SUV's. De Compass bevindt zich tussen de instap-Renegade en über-luxe-Grand Cherokee. Voor €34.440 staat er eentje voor de deur.
Lees verder

Top 10: van 0 naar 100 in minder dan 5 seconden voor zo min mogelijk geld
Nog niet zo heel lang geleden was een 0-100-tijd van minder dan 5 seconden het territorium van supercars, maar tegenwoordig is het heel wat alledaagser. Wat de voordeligste manieren zijn om met een dusdanig snelle auto thuis te komen, vertellen we je vandaag.
Lees verder