woensdag 25 maart 2020

Autoweek: Total biedt Frans medisch personeel gratis brandstof aan

Total biedt Frans medisch personeel gratis brandstof aan
De coronacrisis levert een hoop verdrietig en zorgelijk nieuws op, maar gelukkig komen er tegelijk ook mooie en hartverwarmende initiatieven naar voren. Zo ook een actie van Total, dat in thuisland Frankrijk op eigen wijze het medisch personeel steunt.
Lees verder

Terugblik: 'Komende drie jaar kritisch voor Seat'
Seat is tegenwoordig helemaal van de partij in diverse markten en heeft zelfs kans gezien om haar Cupra-label los te weken en als eigen merk door te laten gaan. Hoe anders was het vandaag exact tien jaar geleden. Toen leek Seat nog haast als een nachtkaars uit te gaan.
Lees verder

Volkswagen T-Roc cabrio geprijsd
Hoewel we allemaal veilig en wel thuiszitten, laat de lente volop van zich horen. Voor Volkswagen een mooi moment om zijn nieuwe cabriolet de weg op te sturen. De Nederlandse prijzen van de Volkswagen T-Roc Cabrio zijn dan ook bekend gemaakt.
Lees verder

Seat boekt nieuwe records over 2019
Voor het derde jaar op rij kunnen de heren en dames bij Seat een tevreden glimlach laten zien. Opnieuw heeft het een nieuw financieel recordjaar achter de rug en ook de verkopen zijn aanzienlijk toegenomen.
Lees verder

Lokale overheden China geven autoverkoop impuls
De stadsbesturen van grote steden in China komen met maatregelen om de verkoop van nieuwe personenwagens op te krikken, schrijven lokale media woensdag.
Lees verder