Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen Golf nu ook met 110 pk sterke 1.0 TSI

Volkswagen Golf nu ook met 110 pk sterke 1.0 TSI
Volkswagen breidt de prijslijst van de nieuwe Golf uit met een nieuwe, krachtigere variant van de 1.0 TSI. Daarmee komt het totaal aantal motorversies waarin de Golf leverbaar is op zes te liggen.
Lees verder

Benzineprijs zakt, maar zal geen record worden
In het kielzog van een zeer lage olieprijs en een sterk afgenomen vraag, gaat de prijs van een liter benzine richting een dieptepunt. Aan de pomp wordt nu zo'n 1,50 tot 1,55 euro voor 1 liter Euro 95 gerekend.
Lees verder

Ferrari heropent binnen twee weken fabrieken
Na alle Europese fabriekssluitingen kijken sommige merken nu alweer vooruit naar de nabije toekomst. Ferrari laat weten dat zijn Italiaanse fabrieken binnenkort weer opengaan.
Lees verder

Facelift Friday: Morgan Aero 8
Wie het huidige gamma van Morgan bekijkt, ziet auto's die ogenschijnlijk al een halve eeuw ongewijzigd in productie zijn. Het illustere Britse merk heeft één keer een poging gedaan om met een modern ogende auto te komen. Die Aero 8 kreeg in 2007 een update, waarbij een andere auto werd uitverkoren als koplamp-donor.
Lees verder

Volkswagen: 'Coronavirus kost 2 miljard per week'
De uitbraak van het coronavirus en de economische impact ervan, kostten Volkswagen ongeveer 2 miljard euro per week. Dat zegt topman Herbert Diess in gesprek met de Duitse zender ZDF.
Lees verder