donderdag 5 maart 2020

Autozine: Audi introduceert A3 Sportback 2020

Audi introduceert A3 Sportback 2020
Audi presenteert de compleet nieuwe A3 Sportback. Audis nieuwe compacte middenklasser heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt nieuwe motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan de veiligheid, efficiency en het comfort. De levering van de nieuwe Audi A3 Sportback start in mei 2020.
Lees verder

Mercedes-Benz CLA en GLA worden hybrides
Onder het EQ Power-label breidt Mercedes het aanbod van plug-in hybrids consequent uit. Met de CLA 250e Coupe (brandstofverbruik gecombineerd: 1,5-1,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 35-31 g/km, stroomverbruik gecombineerd: 15,1-15,0 kWh/100 km) , CLA 250e Shooting Brake (brandstofverbruik gecombineerd: 1,6-1,4 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 37-33 g/km, stroomverbruik gecombineerd: 15,4-14,8 kWh/100 km) en GLA 250e (brandstofverbruik gecombineerd: 1,8-1,6 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 42-38 g/km, stroomverbruik gecombineerd: 16,1-15,5 kWh/100 km) completeert Mercedes het aanbod van EQ Power-modellen.
Lees verder

Skoda opent nieuw crashtestlab
Op het Polygon-testcentrum in Uhelnice, 10 kilometer ten oosten van Mlada Boleslav, heeft Skoda een nieuw crashtestlab in gebruik genomen. In dit laboratorium kunnen alle mogelijke botsproefscenarios volgens de criteria van Euro NCAP worden gesimuleerd, ook met elektrische voertuigen. Energiebesparende LED-verlichting en geavanceerde cameras maken een zeer nauwkeurige registratie van de crashtests mogelijk.
Lees verder

Audi neemt voortouw in RenD van VW
De Volkswagen Groep gaat de rol van Audi binnen het concern verder vergroten. Het merk met de vier ringen wordt eindverantwoordelijk voor de wereldwijde R amp;D voor de gehele Groep.
Lees verder

Fiat introduceert nieuwe 500
Fiat presenteert de geheel nieuwe 500. De nieuwe 500 is de eerste volledig elektrische auto van Fiat. Bij het ontwerpen van de New 500 zijn de ingenieurs gestart met een blanco vel papier, zodat ze met maximale aandacht voor detail aan elk aspect konden werken, om zodoende tot de beste oplossingen te komen. Rijbereik en laadtijden zijn twee belangrijke kwesties voor de klanten van elektrische autos. De lithium-ion-accus met een capaciteit van 42 kWh geven de New 500 een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP- cyclus.
Lees verder

Toyota GR Yaris nu te reserveren
Toyota opent het online reserveringsplatform van de sportieve Toyota GR Yaris, het tweede sportmodel van Toyota GAZOO Racing na de GR Supra. De definitieve vanafprijs van de Toyota GR Yaris Premium is door homologatiewerkzaamheden nog niet bekend. Toyota geeft wel een voorzichtige prijsindicatie: 60.000 euro inclusief BTW en BPM. De officiele vanafprijs volgt in aanloop naar de marktintroductie in de tweede helft van dit jaar.
Lees verder

AIWAYS onthult U6ion
AIWAYS, een nieuw automerk uit Shanghai, heeft het concept van een elektrische crossover-coupe onthuld. Met een focus op de beste aerodynamica in zijn soort, intelligente technologie en een sportief ontwerp licht de U6ion een tipje van de sluier op van de toekomst van het merk AIWAYS.
Lees verder