dinsdag 3 maart 2020

Autozine: Vernieuwde Suzuki Ignis komt naar Europa

Vernieuwde Suzuki Ignis komt naar Europa
Na zijn debuut in India, wordt de vernieuwde Suzuki Ignis voor modeljaar 2020 nu ook voorgesteld aan het Europese publiek. De Ultra Compact SUV van Suzuki krijgt een nieuwe efficiente hybride aandrijflijn en een stoerder uiterlijk. In het tweede kwartaal van dit jaar staat de vernieuwde Suzuki Ignis bij de Nederlandse Suzuki-dealers.
Lees verder

Porsche lanceert nieuwe 911 Turbo S
Porsche lanceert de nieuwe generatie van de 911 Turbo S. Het nieuwe topmodel van de 911-range heeft een vermogen van 478 kW / 650 pk dankzij een nieuwe 3,8-liter zescilinder boxermotor met twee turbos met variabele turbinegeometrie (VTG). Dat is 51 kW / 70 pk meer dan zijn voorganger. Het maximale koppel bedraagt 800 Nm, 50 Nm meer dan voorheen. De 911 Turbo S heeft een speciaal voor het topmodel ontwikkelde 8-traps PDK-transmissie waarmee de sprint van 0 naar 100 km/u in 2,7 seconden achter de rug is, 0,2 seconden sneller dan de vorige 911 Turbo S. De acceleratiedrang houdt op bij 330 km/u. De nieuwe 911 Turbo S is verkrijgbaar a
Lees verder

Nieuwe uitvoeringen voor Alpine A110
Alpine zet belangrijke stappen voor het behalen van de lange termijndoelen en internationale groei met de verdere uitbreiding van het productaanbod. Met de nieuwe A110 Legende GT lanceert Alpine de meest elegante A110 tot nu toe, terwijl extra exclusiviteit gewaarborgd wordt met de A110 Color Edition en het Atelier Alpine personalisatieprogramma.
Lees verder

Bentley introduceert Bacalar
Bentley Mulliner, de oudste carrosseriebouwer ter wereld, presenteert de Bacalar: een zeer exclusieve tweezits open Bentley, die in een oplage van 12 stuks wordt geproduceerd. De Bacalar ademt pure luxe en zijn W12 levert prestaties in alle rust. De Bacalar staat niet op zichzelf: de nieuwe divisie Bentley Mulliner Coachbuilt introduceert in de toekomst meer bespoke modellen.
Lees verder

Nieuwe Opel Connect-diensten beschikbaar
Opel breidt het aanbod van Opel Connect-diensten uit. Sinds de zomer van 2019 zijn de nieuwe modellen van Opel leverbaar met eCall-noodoproep en een pechhulp-oproepsysteem. Nu wordt het dienstenpakket uitgebreid met onder meer Voertuiginformatie en status en LIVE Navigatie (indien het model is uitgerust met geintegreerde navigatie). Bij de geelektrificeerde Opel Corsa-e en de plug-inhybride Grandland X Hybrid(4) kun je via de myOpel-app op afstand bijvoorbeeld de laadstatus controleren en de klimaatregeling programmeren, door middel van e-Remote Control.
Lees verder

Hyundai onthult concept car Prophecy
Hyundai onthult de Prophecy conceptcar. Met de nieuwe concept genaamd Prophecy tilt Hyundai de eigen designfilosofie Sensuous Sportiness naar een hoger plan. Het uiterlijk borduurt voort op de eerder getoonde 45 concept EV. Hyundai onthulde de Prophecy tijdens een videopresentatie waarin Thomas Schemera (Hoofd Product Divison bij Hyundai Motor Group), Luc Donckerwolke (Hoofd Design bij Hyundai Motor Group) en Andreas-Christoph Hofmann (Vice President Marketing amp; Product bij Hyundai Motor Europe) hun licht lieten schijnen over de elektrificatieplannen van Hyundai.
Lees verder

Mercedes-Benz vernieuwt E-Klasse 2020
De Mercedes-Benz E-Klasse is vernieuwd voor modeljaar 2020. Zowel de vernieuwde sedan als de stationcar zullen in de zomer van 2020 in de showrooms van de Europese dealers arriveren. De lange versie van de Limousine (China) alsmede de Coupe en Cabriolet volgen kort daarna.
Lees verder