vrijdag 13 maart 2020

Mini Seven Club NL: Clubstand British Autojumble (NB)

Clubstand British Autojumble (NB)
Datum: 
21-06-2020
MSCN Evenement: 
MSCN-evenement
Clubavond: 
Nee

Ook dit jaar zijn we met een clubstand aanwezig op de British Autojumble in Waalwijk. En we proberen ervoor te zorgen dat we ook nu alle Mini's weer bij elkaar kunnen parkeren. 

Meer info

Een keur van meer dan 1000 Engelse klassieke automobielen en veel gezelligheid. Leden van alle mogelijke Engelse autoclubs komen hier bijeen om hun mooie auto te showen en eventueel ook hun overtollige onderdelen aan te bieden en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er ook veel handelaren die hun auto gerelateerde producten zullen presenteren. Ook aan vertier zal het niet ontbreken. Zoals al vele jaren zal de Mardigrassjazzband ons plezieren met hun geweldige diximuziek en is er volop de gelegenheid een hapje en een drankje te gebruiken op het horecaplein.

Al met al een dag waar gezelligheid, weerzien en herkenning de hoofdmoot vormen en dat tezamen met de meer dan 2000 bezoekers die het Lido terrein vorige Jumble's hebben bezocht. 

De MGCarclub is verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering is in handen van het British Autojumble Team. Dit team zal er alles aan doen dit mooie evenement ook in 2020 tot een groot succes te maken. 

Kijk ook eens op hun website

Autojumble

Locatie: 
Inschrijvingen geopend: 
Inschrijving gesloten

lees verder

Lees verder