dinsdag 7 april 2020

Autofans: AF-factcheck: nieuwe auto's zullen niet tot 50% goedkoper worden

AUTOFANS
AF-factcheck: nieuwe auto's zullen niet tot 50% goedkoper worden
Net zoals restaurants niet plots gerechten zullen aanbieden met 50% korting, zal ook de prijs van een nieuwe auto niet plots fors dalen. Als iets te goed lijkt om waar te zijn...
Lees verder

Volkswagen e-Golf langer in productie door problemen met ID.3?
Normaal gezien moest de elektrische e-Golf op basis van de zevende generatie van VW's succesmodel deze zomer worden afgelost door de ID.3. Maar uit een gelekt intern document blijkt dat de productie van de e-Golf wordt verlengd tot dit najaar.
Lees verder

Waar blijft de 508 Peugeot Sport Engineered?
Lang geleden dat we nog eens iets van de 508 Peugeot Sport Engineered hebben gehoord. De sportieve plug-inhybride 508 werd vorig jaar als conceptmodel getoond in Genève. Eind vorig jaar bevestigden de Fransen dat hij in productie ging. En sindsdien?
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de vernieuwde Suzuki Swift Sport (2020)
Dat we op de redactie fan zijn van deze Japanse pocket rocket is geen geheim. Maar dat zijn overstap naar een milde hybride aandrijflijn een lichte prijsverhoging met zich meebrengt? Dat zou de liefde wel eens een knauw kunnen geven...
Lees verder

SsangYong ziet broodnodige geldkraan dichtgedraaid
De Koreaanse constructeur SsangYong ziet een broodnodige investering van eigenaar Mahindra geschrapt worden. De reden daarvoor is de coronacrisis. SsangYong moet nu zelf op zoek naar flinke investeringen.
Lees verder