maandag 13 april 2020

Autofans: AF-Retro: Kinderen van hun tijd: BMW M3, M4 Coupé & M4 Cabrio (2014)

AUTOFANS
AF-Retro: Kinderen van hun tijd: BMW M3, M4 Coupé & M4 Cabrio (2014)
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. In 2014 trokken met de BMW M3 en M4 richting Mettet.
Lees verder

Ken je Weekendshift de nieuwe videoshow van Autofans al?
In tijden van onzekerheid kan je twee dingen doen; bij de pakken blijven zitten, of moed putten uit de tienduizenden fans die dagelijks de leukste content van Autofans verorberen. Dringend tijd dus voor een nieuwe videoshow van Autofans. Verwelkom de Weekendshift!
Lees verder

5 auto's die er slechter uitzagen na de facelift
In de autowereld zijn facelifts een noodzakelijk kwaad. Om de carrière van een model wat te rekken wordt het gezicht bijgewerkt, terwijl de grote lijnen van de auto behouden blijven. Net als bij een botox-kuur loopt dat wel eens mis
Lees verder

Nissan kreunt onder Corona, verwacht kleinere autobouwer te worden
Volgens insiders zoekt Nissan (veel) geld, zal het naar verwachting 1 miljoen auto's minder verkopen in 2020 en wil het herstructureren naar een "kleiner automerk". Een teken aan de wand voor alle autobouwers in het Corona-tijdperk?
Lees verder

Videotip: verborgen collectie van 300 oldtimers
Dit is ongetwijfeld de zotste collectie die je gaat zien vandaag. Bij Autofans hebben we het geluk gehad al heel mooie privécollecties te mogen bezichtigen de afgelopen twaalf jaar, zelf in België. Jammer genoeg willen de eigenaren die collecties vooral privé houden. Deze Amerikaan maakt voor één keer een uitzondering, geniet mee.
Lees verder