donderdag 9 april 2020

Autofans: Lexus frist LC op voor 2020

AUTOFANS
Lexus frist LC op voor 2020
Lexus neemt über-coupé LC onder handen voor 2020. Met de obligatoire nieuwe lakkleuren maar ook gewichtsverlies en aangepaste mechaniek. Het verder fijn schaven van een ruwe diamant zeg maar.
Lees verder

Puch 500 GE: De G-Klasse zonder Mercedes-ster
De Mercedes G-Klasse is een icoon in autoland. Maar wist je dat de Geländewagen vroeger ook onder een andere naam verkocht werd? Welkom in de wondere wereld van de Puch 500 GE!
Lees verder

Rijtest + video: Porsche 718 Cayman GT4 (2020)
De radicaalste en meest spartaanse Cayman is terug: Porsche bouwt ook een GT4-versie van zijn 718 Cayman. Goed nieuws voor de puristen: deze keer is de productie niet beperkt. Of 'm dat minder extreem maakt? Tijd voor een test!
Lees verder

Officieel: Caterham Super Seven 1600 knipoogt naar verleden (2020)
Met meer dan 47 jaar op de productieteller is de Seven onder Caterham-vlag een Brits icoon. De huidige versie, die krijgt nu een variant die terug doet denken aan de originele Seven. Want alles komt ooit terug in de mode...
Lees verder

Opstarten autofabrieken zorgt internationaal voor kopzorgen
Autoconstructeurs bijten hun tanden stuk op de vraag wanneer ze de productielijnen terug kunnen opstarten. De afhankelijkheid van toeleveranciers zorgt er samen met andere factoren namelijk voor dat dit de komende maanden voor de nodige hoofdpijn kan zorgen.
Lees verder