woensdag 1 april 2020

Autofans: Mazda dumpt Soul Red, valt voor Garibaldi Orange

AUTOFANS
Mazda dumpt Soul Red, valt voor Garibaldi Orange
Mazda heeft zich het voorbije decennium de kleur rood helemaal eigen gemaakt. We staan echter aan de vooravond van een grote koerswijziging, want vanaf 2020 zal oranje de nieuwe kleurtoon worden bij het Japanse merk. Verwelkom Garibaldi Orange!
Lees verder

Wheelsandmore Cummander spuit 810 pk de baan op
Het Duitse WheelsAndMore komt met een aangepaste versie van de Mercedes-AMG GT 4-door op de proppen. Die "Cummander" (typefout noch 1 april) pakt uit met 810 pk, 1.030 Nm koppel en een setje dikke velgen.
Lees verder

Wat je moet weten over BMW's waterstofplannen
Videotips Hangt het van BMW af, dan kijken we de komende jaren naar een aandrijfmix. Van benzine, over diesel, langs plug-in en full EV. Maar ook voor waterstof heeft het Duitser merk plaats. Check hier onze video over BMW's waterstofplannen. Hangt het van BMW af, dan kijken we de komende jaren naar een aandrijfmix. Van benzine, over diesel, langs plug-in en full EV. Maar ook voor waterstof heeft het Duitse merk plaats. Check hier onze video over BMW's waterstofplannen.
Lees verder

10 jaar Volvo onder Geely: Het verhaal
Dit jaar is het tien jaar geleden dat Ford dochtermerk Volvo overliet aan de toen onbekende Geely Holding. Het einde leek nabij voor het Zweedse merk maar dankzij Geely floreert Volvo als nooit tevoren. Tijd voor een overzicht.
Lees verder

Volkswagen betaalt werknemers 100% om vrijwillig te werken in zorgsector
Werknemers van Volkswagen met een achtergrond in de medische sector mogen van het merk drie weken lang vrijwilligerswerk uitvoeren in de gezondheidssector met behoud van loon. Op die manier wil de Duitse autobouwer de werkdruk van dokters, chirurgen, zorgverleners en ziekenhuispersoneel verlagen.
Lees verder