woensdag 8 april 2020

Autofans: Speciale verjaardagsreeks voor Mazda’s eeuwfeest

AUTOFANS
Speciale verjaardagsreeks voor Mazda's eeuwfeest
Mazda bestaat dit jaar honderd jaar, en dat zullen we geweten hebben. Het volledige gamma krijgt een speciale verjaardagsreeks, de treffend genaamde 100th Anniversary Special Edition.
Lees verder

Aston Martin: "We willen het Britse Ferrari worden"
De Britse constructeur Aston Martin heeft in zijn glazen bol laten kijken. Mede-eigenaar Lawrence Stroll en CEO Andy Palmer doen na het turbulente jaar 2019 en de investeringssaga de nabije toekomst van het merk uit de doeken.
Lees verder

Minotto: Nederlandse auto met Italiaans 50s-design krijgt klassieke V12
Auto's zijn emoties, en geen enkel tijdperk belichaamde dat meer dan de jaren 50. Dat vindt deze Nederlander althans, die met de Minotto een retro-auto bouwt met heuse Colombo-V12.
Lees verder

Dähler geeft Toyota GR Supra stevige boost
Herinner je je de astronomische vermogens nog die tuners uit de vorige Toyota Supra haalden? De Zwitserse tuner Dähler zet alvast een stap in de goeie richting met de huidige GR Supra.
Lees verder

AF-Retro: Waarom 2020 een maak-of-kraak-jaar zal zijn voor veel automerken
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. In 2018 voorspelde redacteur Yves al dat 2020 een maak-of-kraak-jaar ging worden voor de autosector...
Lees verder