dinsdag 14 april 2020

Autoweek: In het wild: Citroën C-Elysee (2017)

In het wild: Citroën C-Elysee (2017)
Vandaag op de planken van In het Wild: een Citroën die helemaal niet in Nederland thuishoort. We bedanken AutoWeek-lezer Paul Wouters hartelijk voor zijn ingestuurde foto's van een Citroën C-Elysée!
Lees verder

Top 10: autonamen die terugkeerden
Automerken halen wel vaker de truc uit waarbij na een hele poos een oude modelnaam uit de mottenballen wordt gehaald. Tijd voor een kleine greep uit de verzameling auto's waarvoor fabrikanten in de geschiedenisboeken doken voor een 'nieuwe' naam.
Lees verder

Volvo V70 TDI 2.5 Luxury-Line - 1999 - 1.000.000 km
Maar één occasion kan de allerbeste zijn. Die is in bezit van Ton Franken en biedt het beste van twee werelden: een Volvo V70 van een onsterfelijke generatie, voorzien van de beresterke vijfcilinder Volkswagen TDI-motor. Tijdens de keuring rijdt Ton hem over het miljoen kilometers. Maar is die auto nog een lang leven beschoren?
Lees verder

Bijna 214.000 elektrische auto's in Nederland
Het aantal auto's met elektrische aandrijving staat inmiddels op 213.946 exemplaren, zo maakt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) vrijdag bekend. Hieronder vallen onder meer volledig elektrische auto's en modellen met een plug-inhybride aandrijflijn.
Lees verder

Nieuwe Toyota Harrier: tussen RAV4 en RX
Toyota heeft in het thuisland het doek getrokken van de een volledig nieuwe generatie van de Harrier. Ooit een Lexus RX, nu voor de tweede keer een RAV4.
Lees verder