vrijdag 10 april 2020

Autoweek: Opel Corsa 1.0 Turbo - Op de Rollenbank

Opel Corsa 1.0 Turbo - Op de Rollenbank
Een erfstuk hoeft niet altijd een auto te zijn waar altijd voorzichtig mee is omgesprongen en met een handjevol kilometers op de teller. Gerrit Koster zijn vader overleed vorig jaar (CHECK: is dit 2019 of 2018?) en erfde diens recente Opel Corsa. "En ik neem aan dat hij goed is ingereden, want mijn pa had een zware rechtervoet..."
Lees verder

Mercedes hervat Duitse productie nog deze maand
Nu in diverse landen in Europa er weer iets meer ruimte lijkt te ontstaan om weer bepaalde werkzaamheden op te pakken, wordt op diverse plekken gewerkt aan het hervatten van autoproductie. Zo ook in Duitsland, waar Mercedes-Benz nog deze maand weer verder hoopt te kunnen in diverse fabrieken.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse - Spionage
Er staat dit jaar een belangrijke onthulling op het programma bij Mercedes-Benz. De splinternieuwe C-klasse maakt zich gereed om het stokje van de vierde generatie over te nemen. De nieuwe C is inmiddels alweer iets beter te observeren in deze spionagevideo.
Lees verder

Eerste prijzen vernieuwde Renault Espace
Renault heeft de vernieuwde Espace op de Nederlandse prijslijsten gezet. De nog altijd bijzondere combinatie van een cross-over en een MPV is in twee smaken beschikbaar.
Lees verder

Dieselbeul BMW M340d xDrive op de prijslijst
AutoWeek kan als eerste melden welke bedragen BMW wil ontvangen voor de 3-serie M340d xDrive, de versie die bovenaan de dieselladder de scepter zwaait.
Lees verder