woensdag 8 april 2020

Autoweek: Suzuki opent orderboeken voor mild-hybrid Swift Sport

Suzuki opent orderboeken voor mild-hybrid Swift Sport
De Suzuki Swift Sport gaat voortaan door het leven met een vernieuwde krachtbron met mild-hybridtechniek. Suzuki maakt de precieze nieuwe specificaties bekend en opent de orderboeken.
Lees verder

Opel Manta GSi & Opel Calibra 2.0i-16V 4x4 - Special
We nemen je mee naar de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw, toen coupé's nog cool waren. Zeker Opel heeft op dat gebied altijd veel lekkers gehad, de Manta die uitgroeide tot cultklassieker en de schitterende Calibra met een super lage luchtweerstand.
Lees verder

Mercedes begint productie ademapparaat in F1-fabriek
Wereldwijd worden er in mum van tijd diverse productielijnen omgetoverd om hulpmiddelen te produceren in de strijd tegen corona. Mercedes' F1-team draagt een belangrijk steentje bij met de productie van een apparaat dat ingezet kan worden voor extra zuurstoftoevoer.
Lees verder

Fiat presenteert gloednieuwe Strada
Fiat heeft in Zuid-Amerika het digitale doek getrokken van de volledig nieuwe Strada. De praktisch ingestelde Fiat komt beschikbaar twee én met vier portieren.
Lees verder

BMW: 'Verkopen vooral SUV's, maar sedans blijven'
Het is natuurlijk goed te zien in het straatbeeld, ook hier in Nederland, dat er steeds meer cross-overs en SUV's verkocht worden. BMW zag die trend de afgelopen jaren ook veranderen, maar wil nog niets weten van een bijna uitsluitend uit SUV's bestaand modellenaanbod.
Lees verder