woensdag 29 april 2020

Autoweek: Volkswagen T-Roc Cabrio - Rij-impressie

Volkswagen T-Roc Cabrio - Rij-impressie
Zoals we onlangs al vaststelden, zijn er anno 2020 nog nauwelijks betaalbare cabriolets te koop. Volkswagen springt in het gat dat vele concurrenten hebben achtergelaten, maar doet dat met de T-Roc Cabriolet wel op een geheel eigen manier.
Lees verder

'Grote drie' hebben datum voor herstart Amerikaanse productie
Ford, General Motors en Fiat Chrysler hebben in overleg met de Amerikaanse vakbond een nieuwe datum op de agenda omcirkeld waarop ze de Amerikaanse productie willen hervatten. Op 18 mei moet de boel weer gaan draaien.
Lees verder

Weblog: Gezond geluid
Ik neem er met bevreemding en interesse kennis van. Alle lof en alle kleine beetjes helpen, maar in de acht jaar dat ik nu nieuwe auto's test, ervaar ik ze hoogst zelden als lawaaiiig – ook Fords niet. Die tijd is geweest. In moderne driecilinder-modellen is het stiller dan in S-klasses van de jaren tachtig. Ik herinner me hoe ik in een eenliter Fiesta zonder één wanklank met kruissnelheden van 160 en hoger naar de IAA in Frankfurt scheurde. Op het gebied van geluidsisolatie zijn met ...
Lees verder

BMW belicht splinternieuwe 4-serie Coupé
Hoewel de BMW 3-serie al anderhalf jaar geleden volledig werd vernieuwd, moet de complete 4-serie het nog met techniek van de vorige generatie. In München wordt echter hard gewerkt aan een nieuwe 4-serie Coupé, Cabrio en Gran Coupé en het is die eerste waar BMW vandaag een uitgebreide fotoserie én de eerste informatie over naar buiten brengt.
Lees verder

Volkswagen verwacht ondanks corona winst in 2020
De coronacrisis houdt in alle hoeken van de economie huis en zeker ook in de autosector. Verkoopaantallen zijn gekelderd en de productie staat op een zeer laag pitje. Toch heeft de Volkswagen Groep goede hoop dat 2020 alsnog voor groene cijfers zorgt.
Lees verder