maandag 6 april 2020

Autozine: Hyundai geeft details prijs van i30 2020

Hyundai geeft details prijs van i30 2020
Hyundai geeft meer details prijs over de vernieuwde i30. De i30 5-deurs, de i30 Fastback en de i30 Wagon hebben allemaal een uitgebreide verjongingskuur ondergaan. Bovendien is de op de autosport geinspireerde uitvoering N Line ingrijpend aangepast en, na de i30 5-deurs en i30 Fastback, ook voor de vernieuwde i30 Wagon leverbaar.
Lees verder

Volkswagen opent virtuele autoshow
Alhoewel de autoshow van Geneve dit jaar niet kon plaatsvinden, kunnen autoliefhebbers uit de gehele wereld vanaf vandaag toch de beursstand van Volkswagen bezoeken via Volkswagen.de. Geheel digitaal kunnen zij nu kennismaken met de nieuwste modellen van Volkswagen via een virtuele 360? tour. Zo zijn bezoekers in de gelegenheid over de stand te slenteren, om de tentoongestelde autos heen te lopen en zelfs live kleuren en velgen te configureren.
Lees verder

Autotest: Ford Kuga
SUV's zijn er in vele soorten en maten. Ze hebben één ding gemeenschappelijk: het zijn personenauto's met de genen van een terreinwagen. De Ford Kuga hield die herkomst altijd in ere en leende zich daadwerkelijk voor terreinrijden. Met de komst van de derde generatie van de Kuga kiest Ford een heel andere insteek. De nieuwe Kuga is een echte gezinsauto, waarbij ruimte en zorg voor het milieu de hoofdrol spelen. Is het een goed idee om de avonturier van weleer te verruilen voor een brave huisvader?
Lees verder

MisterGreen start sell en lease back
De groene Amsterdamse leasemaatschappij MisterGreen komt ondernemers met een Tesla Model 3 in tijden van de coronacrisis tegemoet met een nieuwe oplossing. Dankzij een zogenaamde sell and lease back-regeling kan een Tesla die volledig in eigendom is, worden verkocht aan MisterGreen en vervolgens worden teruggeleased. Hierdoor maakt de ondernemer geld vrij om zijn onderneming door deze crisis te helpen.
Lees verder

Nieuwe Ford Kuga nu bij de dealer
De nieuwe Kuga staat nu bij de Nederlandse Ford dealers. De SUV is te bestellen als plug-in hybride of met een driecilinder 1.5 EcoBoost motor. Tevens komt hij in een aantal verschillende uitvoeringen, van de complete Trend tot de gedistingeerde Vignale of sportieve ST-Line en meer.
Lees verder

Hyundai geeft details Prophecy vrij
Hyundai geeft details over zijn concept car Prophecy vrij. Nieuwe fotos en videos geven een goed beeld van het exterieur en interieur van de concept car die is ontworpen volgens Hyundais nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness. Luc Donckerwolke, Hoofd Design bij Hyundai Motor Group, geeft in twee videos tekst en uitleg.
Lees verder

Mercedes-Benz prijst GLE 350 de
Na de verkoopvrijgave van de GLE 350 de 4MATIC SUV eerder dit jaar, is de plug-in hybrid nu ook als Coupe te bestellen. De GLE 350 de 4MATIC wordt gekenmerkt door zijn grote, volledig elektrische actieradius: dankzij een accu met een capaciteit van 31,2 kWh is hij in theorie in staat om meer dan 100 kilometer (volgens NEDC) te rijden. Bovendien heeft hij een topsnelheid van 160 km/h met uitsluitend een ingeschakelde elektromotor. De GLE 350 de 4MATIC Coupe is leverbaar vanaf 98.384 euro en de GLE 350 de 4MATIC SUV vanaf 85.410 euro (consumentenadviesprijzen inclusief BTW, BPM en afleverkosten).
Lees verder