woensdag 29 april 2020

Britse Grand Prix sowieso zonder publiek

Britse Grand Prix sowieso zonder publiek
Mocht de Britse Grand Prix dit jaar doorgaan dan zal die sowieso zonder publiek verreden worden. Dat is de boodschap die het circuit van Silverstone in een brief aan tickethouders heeft laten weten.
Lees verder

Grand Prix van Frankrijk afgelast
De Grand Prix van Frankrijk zal dit jaar niet verreden worden. De organisatie van de race op Paul Ricard bevestigde maandag dat de race die op 28 juni zou plaatsvinden, geen doorgang kan vinden.
Lees verder

F1 CEO Chase Carey: 'Doel is om het seizoen op 5 juli in Oostenrijk te beginnen'
Formule 1 CEO Chase Carey heeft de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Formule 1 kalender van 2020 uit de doeken gedaan, inclusief een beoogde startdatum en locatie. Hij zei: "Het doel is om in Europa te beginnen met racen, in juli, augustus en begin september, met de eerste race in Oostenrijk, in het weekend van 3 tot 5 juli. In september, oktober en november willen we racen in Azië en Amerika. Het seizoen kan dan afgesloten worden in de Golf, met Bahrein en Abu Dhabi in...
Lees verder

Max Verstappen store opent haar deuren weer
Na de tijdelijke sluiting vanwege het coronavirus is de Max Verstappen store in Swalmen blij om vanaf woensdag 29 april weer bezoekers te kunnen verwelkomen! Er zijn extra voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat er veilig geshopt kan worden als de deuren dan weer geopend worden.
Lees verder

FIA verlengt sluiting Formule 1-fabrieken tot 63 dagen
De FIA heeft vandaag bekendgemaakt de verplichte shutdown van de Formule 1-fabrieken wederom te verlengen. Na goedkeuring van het World Motor Sport Council wordt de periode waarin de teams hun werkzaamheden moeten staken met vier weken opgerekt.
Lees verder