dinsdag 5 mei 2020

Autoweek: BYD betreedt met Tang de Europese markt

BYD betreedt met Tang de Europese markt
Het Chinese BYD kennen we in Europa vooral van elektrisch aangedreven bussen, maar het merk is klaar voor haar eerste stap op de Europese personenautomarkt. De Tang is de auto die het spits afbijt.
Lees verder

Ferrari Roma - Eerste kennismaking
Na de F8, F8 Spider, 812 GTS en SF90 Stradale presenteerde Ferrari doodleuk nog een nieuw model in 2019. De Roma komt naast de Portofino in het gamma te staan en moet de ultieme Ferrari zijn voor wie terugverlangt naar de jaren '50 en '60.
Lees verder

Ferrari hervat productie na bijna twee maanden
Goed nieuws voor Ferrari; het befaamde Italiaanse merk heeft haar productie weer kunnen hervatten. De fabrieken in Maranello en Modena lagen bijna twee maanden stil vanwege het coronavirus.
Lees verder

EV's en hybriden populairder dan vorig jaar
Qua verkoopcijfers is 2020 tot op heden vooral een bijzonder jaar vanwege de enorme terugval in autoverkopen. Toch is er meer nieuws; de volledig en deels elektrisch aangedreven auto's zijn verhoudingsgewijs weer wat populairder geworden dan vorig jaar.
Lees verder

'Nissan 370Z-opvolger krijgt topversie met 480 pk'
Terwijl we nog bijkomen van het nieuws dat Nissan waarschijnlijk grotendeels verdwijnt uit Europa, is er gelukkig ook iets leukers te melden over het merk. De opvolger van de inmiddels behoorlijk oude 370Z wordt waarschijnlijk fors krachtiger.
Lees verder