woensdag 27 mei 2020

Autoweek: Daimler investeert megabedrag in Chinese accubouwer

Daimler investeert megabedrag in Chinese accubouwer
Daimler AG, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, investeert maar liefst € 437,5 miljoen in de Chinese accufabrikant Farasis. Dat bedrijf levert de komende jaren accucellen voor elektrische auto's van Mercedes en Smart.
Lees verder

Aston Martin Valhalla - eerste kennismaking
Het is onrustig aan de top bij Aston Martin maar voorlopig komt nog wel het ene na het andere model, zelfs een tweede hypercar staat op het programma. En die Valhalla stond vorige week bij Cito Motors in Eindhoven, en omdat dit jaar de Salon van Geneve niet doorging zijn we toch maar even gaan kijken bij deze toekomstige exoot, die onder de Valkyrie gepositioneerd staat.
Lees verder

Genève moet lening laten schieten
De organisatie van GIMS, beter bekend als de beurs van Genève, heeft een eerder aangevraagde en toegezegde financiële steun afslaan omdat de opgelegde condities indruisen tegen de statuten van de stichting.
Lees verder

Mini Countryman in vernieuwd jasje gestoken
Mini facelift de Countryman. Dit is hoe de SUV van Mini het vanaf later in 2020 moet gaan doen. Nieuwe lampen bepalen de facelift van de Countryman.
Lees verder

In detail: vernieuwde BMW X2 als xDrive25e
BMW toverde begin dit jaar de plug-in hybride variant van de X2 uit de hoge hoed, maar hield beeldmateriaal van die X2 xDrive25e nog even onder de pet. Met een reden, zo blijkt nu. De komst van de stekker-X2 luidt namelijk ook de komst in van de over de gehele linie licht gewijzigde X2.
Lees verder