donderdag 28 mei 2020

Autoweek: Ford Explorer als wapen tegen coronavirus

Ford Explorer als wapen tegen coronavirus
Opvallend nieuws van Ford. Het merk heeft software ontwikkeld waarmee de dienstwagens van de politie in staat zijn hun interieur te ontsmetten. Alles in de strijd tegen het coronavirus.
Lees verder

Aston Martin bouwt na 55 jaar weer nieuwe DB5's
Aston Martin heeft na 55 jaar de productie van de befaamde DB5 weer opgepakt. De nieuwe 'klassiekers' worden in de stijl van James Bond's DB5 uitgerust.
Lees verder

Nederlandse Grand Prix officieel uitgesteld naar 2021
De kogel is door de kerk: de Nederlandse Grand Prix vindt dit jaar niet meer plaats. De Formule 1 hoopt in 2021 wel terug te keren in Zandvoort.
Lees verder

Audi A3 Sportback - Rij-impressie
De Audi A3 is de vierde nieuwe compacte middenklasser op het MQB-platform van de VW Groep die we in korte tijd aan je voorstellen. Helemaal nieuw, maar toch heel vertrouwd waarmee Audi de weg bewandelt die het bijna 24 jaar geleden insloeg. In deze video vertellen we je ook hoe hij zich verhoudt tot zijn belangrijkste concurrenten, de Mercedes A-klasse en de BMW 1-serie.
Lees verder

Toyota wordt partner van Missie H2
Toyota Nederland sluit zich aan bij een groep van zes andere bedrijven om waterstof meer te promoten in Nederland. De gezamenlijke campagne heet Misse H2.
Lees verder