vrijdag 5 juni 2020

Autofans: Alfa Romeo broedt op elektrische SUV op Franse basis

AUTOFANS
Alfa Romeo broedt op elektrische SUV op Franse basis
In 2022 wil Alfa Romeo een nieuwe SUV op de markt brengen. Die moet onder de Tonale verschijnen – waar we ook nog op zitten te wachten – en het eerste FCA-product worden op een Frans platform. Door de fusie met PSA uiteraard.
Lees verder

Let's talk BMW – Roadtrip #8
Onze podcast van deze week werd een beetje onbedoeld een BMW-special. Al konden we er natuurlijk niet omheen, met de nieuwe 4 Reeks en zijn opvallende smoelwerk. Wat we te vertellen hebben? Ontdek het in aflevering 8 van Roadtrip!
Lees verder

Remonte ingezet in autoverkoop: 34.752 auto's verkocht in mei
We zijn er nog niet, maar in mei is de autoverkoop toch stilaan terug in gang geschoten. Met 34.752 verkochte auto's komen we in mei 32 procent tekort ten opzicht van 2019. Opmerkelijk: de motomarkt is er maar 6 procent op achteruitgegaan. Het goede weer moet daar voor iets tussen zitten.
Lees verder

Aston Martin moet een vijfde van personeel laten gaan
De Britse sportwagenconstructeur Aston Martin is van plan om 500 banen te schrappen. Op die manier wil het zijn kosten in lijn brengen met de teruggeschroefde productie. In totaal werken er bij Aston Martin zo'n 2.600 mensen.
Lees verder

Er staat al een Porsche 911 "Jacky Ickx" te koop
Amper 75 exemplaren bouwde Porsche van de 911 "Belgian Legend Edition", een exclusief model om racelegende Jacky Ickx te vieren. Heb je er de eerste keer naast gegrepen? Dan is hier je tweede kans. Jawel, er staat al eentje te koop op het internet.
Lees verder