dinsdag 16 juni 2020

Autofans: Auf wiedersehen: laatste BMW i8 van de band gerold

AUTOFANS
Auf wiedersehen: laatste BMW i8 van de band gerold
In de BMW-fabriek van Leipzig is afgelopen donderdag de laatste BMW i8 van de band gerold. Daarmee komt een einde aan een productie van zes jaar en 20.500 exemplaren van de plug-inhybride sportwagen, die nooit écht helemaal kon doorbreken.
Lees verder

ALD 2Life Lease: tweede leven voor leasewagens
Waar gaat een leasewagen naartoe op het einde van zijn leasingtermijn? Naar de volgende leaserijder, als het van leasingbedrijf ALD Automotive afhangt. Het bedrijf begint met een nieuwe formule om jonge tweedehandswagens op de leasingmarkt aan te bieden.
Lees verder

Officieel: Lexus IS blijkt doorgedreven facelift (2020)
Lexus heeft het doek gehaald van zijn nieuwe IS. De vierde generatie van deze zakelijke Japanner is niet volledig vernieuwd maar wordt wel grondig gefacelift. O ja: hij komt niet meer naar Europa.
Lees verder

Verrassing: dit is de Citroën Ë-C4 al in vol ornaat! (2020)
Citroën beloofde de wereldpremière van zijn nieuwe C4 en elektrische Ë-C4 op 30 juni te houden, maar stuurt nu al de foto's van zijn laatstgeborene de wereld in. De Citroën C4 en Ë-C4 dus, op zijn zachtst gezegd opmerkelijke verschijningen.
Lees verder

Donkervoort D8 GTO-JD70: kwijlgerief op vier wielen
Joop Donkervoort, je weet wel: die noorderbuur die Caterham Sevens ombouwt tot eigenzinnige creaties, werd vorig jaar 70. Dat vierde hij met een opmerkelijk verjaardagscadeau, dat vandaag eindelijk in vol ornaat te bewonderen valt.
Lees verder