vrijdag 26 juni 2020

Autofans: Eerste 100 Polestar 2's komen aan in Zeebrugge

AUTOFANS
Eerste 100 Polestar 2's komen aan in Zeebrugge
Het grootste laadpalenpark van België staat niet voor niets in Zeebrugge. Eerder koos Tesla reeds voor Zeebrugge als Europese hub en deze week kwamen daar 100 Polestar 2's bij.
Lees verder

6 Epische Shooting Brakes!
Videotips Volkswagen heeft met de Arteon facelift de Shooting Brake weer helemaal in de spotlight gezet. Tijd voor 6 recente voorbeelden van het lekkerste carrosserietype in de wereld! Volkswagen heeft met de Arteon facelift de Shooting Brake weer helemaal in de spotlight gezet. Tijd voor 6 recente voorbeelden van het lekkerste carrosserietype in de wereld!
Lees verder

Komt er een Mazda 3 met 250pk?
8 juli heeft Mazda iets aan te kondigen in Amerika. Volgens onze collega's van over de plas gaat Mazda een Turbomotor in zijn Mazda 3 lepelen. De 3 is in Amerika alleen in de 182 pk versie te verkrijgen. Meer dan genoeg zou je denken, toch zien ze het daar altijd iets groter.
Lees verder

Officieel: Skoda Octavia G-TEC doet 500 kilometer op CNG (2020)
Skoda heeft het doek gehaald van de aardgasvariant van zijn nieuwe Octavia. De Octavia G-TEC herbergt een 130 pk krachtige 1.5 TSI die op benzine rijdt, maar vooral op CNG.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de plug-inhybride Mercedes B 250 e
Na de A-Klasse is Mercedes volop bezig de andere modellen op hetzelfde platform te elektrificeren. De plug-inhybride CLA 250 e en GLA 250 e staan binnenkort in de catalogus, voor de B 250 e is het al zover. Hoeveel die precies moet kosten?
Lees verder