donderdag 25 juni 2020

Autofans: Lotus Exige Sport 410 20th Anniversary zet originele Exige in de verf

AUTOFANS
Lotus Exige Sport 410 20th Anniversary zet originele Exige in de verf
Lotus brengt een speciale reeks uit van zijn radicale Exige. De 20th Anniversary verwijst uiteraard naar de originele Exige S1 uit het jaar 2000. Dat doet hij met koetswerkkleuren van toen en een uitgebreide uitrusting.
Lees verder

Rijtest + video: Seat Leon FR 1.5 eTSI 150pk (2020)
Geen auto zo belangrijk voor Seat als de Leon. Het broertje van de Volkswagen Golf is al sinds 1999 een absolute verkoopstopper voor het Spaanse merk. De vierde generatie bouwt op de meest vooruitstrevende fundamenten die de Volkswagen Group ooit ontwikkelde. Hoe werkt dat in een Spaanse verpakking?
Lees verder

Hofele gaat Maybach achterna met tweekleurige Mercedes GLE
Mercedes bouwt een Maybach-variant van de GLS, maar (nog) niet van de GLE. De Duitse tuner Hofele nam daarom het recht in eigen handen: deze HGLE is tweekleurig aan binnen- en buitenkant.
Lees verder

ABT prepareert Audi A6 Allroad
Het lijkt wel tuningdag vandaag, want alweer is er een Duitse tuner met iets nieuws. Vaste waarde ABT Sportsline neemt de veelzijdige Audi A6 Allroad onder handen. De looks blijven gelukkig discreet, het vermogen gaat de hoogte in.
Lees verder

RIP Bentley Mulsanne: laatste exemplaar van de hand gerold
Sorry voor de flauwe woordspeling, maar na meer dan 7.300 met de hand gebouwd exemplaren heeft Bentley de productie van de Mulsanne stilgelegd. De Flying Spur neemt nu de fakkel van toplimousine bij de Britten over.
Lees verder