woensdag 3 juni 2020

Autofans: Officieel: BMW 4 Reeks Coupé laat zich eindelijk helemaal zien (2020)

AUTOFANS
Officieel: BMW 4 Reeks Coupé laat zich eindelijk helemaal zien (2020)
Jazeker, het radiatorrooster is echt. BMW haalt eindelijk het doek van de nieuwe 4 Reeks, die zich nog meer wil onderscheiden van zijn berlinebroer. Vanaf oktober 2020 komt hij op de markt, net wanneer de nieuwe BMW M4 wordt voorgesteld.
Lees verder

Officieel: Hyundai Santa Fe in vol ornaat (2020)
Hyundai heeft zijn grootste SUV in het nieuw gestoken. Dat is snel, maar heeft een eenvoudige reden: elektrificatie. De nieuwe Santa Fe, die dit najaar op de markt komt, verschijnt immers ook als hybride en plug-inhybride.
Lees verder

RIP Lexus IS: volgende generatie komt niet meer naar ons
Lexus heeft nog maar net een teaser van de volgende IS de wereld ingestuurd, of de Japanners laten weten dat die niet meer naar ons komt. De teruglopende vraag naar sedans in het D-segment en het overwicht van SUV's doen deze vierde generatie IS de das om.
Lees verder

Volkswagen: Arteon facelift en shooting brake voor eind deze maand
Volkswagen is volop bezig met de voorbereiding van een facelift voor de vierdeurscoupé Arteon. Die krijgt er ook een nieuwe koetswerkvariant bij: een shooting brake. Het debuut is gepland voor 24 juni.
Lees verder

Opgemerkt: Nieuwe BMW 4 Reeks zonder M-opsmuk al gezien?
Gisteren werd het internet overspoeld door de nieuwe BMW 4 Reeks. BMW schoof daarbij maar al te graag plaatjes van de M440i naar voren met dik bumperwerk. Hoe houdt de nieuwe grille echter stand op een versie zonder M-opsmuk?
Lees verder